Forfatter donerer sin bog til skoler

Forfatteren Kelly Berthelsen donerer eksemplarer af sin bog til skolerne i Kommune Kujalleq, som han udgav denne sommer.

image

Bogen "Partisaani arnaq pinnersoq" der præsenterer fremtidsvisioner for Grønland, hvor landet har overvundet sine udfordringer, blev trykt og udgivet denne sommer blev og doneret til Tasersuup Atuarfia, Nanortallip Atuarfia, Narsap Atuarfia og skolen i Ammassivik.

-Da jeg selv oplevede som barn, at mangle bøger i skolen, har jeg altid haft lyst til at donere bøger til skolerne. Jeg håber, at eleverne vil læse bogen og få noget ud af den, siger forfatteren Kelly Berthelsen.

Den donerede bog, “Partisaani arnaq pinnersoq”, indeholder fortællinger om, hvordan man kan overvinde forskellige problemer i vores land. I nogle sætninger er der også brugt gamle termer.

- Da brugen af gamle termer er blevet sjældnere i de seneste år, håber jeg, at de ældste elever i skolen vil lære nogle af de gamle termer gennem bogen. Bogen fortæller også om, hvordan man kan overvinde forskellige problemer, og jeg håber, at de unge lære noget af fortællingen. Desuden vil jeg gerne videregive bogens vigtigste budskab til kommende læsere "At have arbejdskraft er vigtigt, men at kunne samarbejde er det vigtigste" afslutter Kelly Berthelsen.

Bogen " Partisaani arnaq pinnersoq" er den 11. bog, Kelly Berthelsen har udgivet.

Udgivet d. 14. oktober 2024