Bronzevinderne i futsal blev lykønsket af borgmesteren

K-1933's U18 futsalpiger deltog i grønlandsmesterskaberne i Nuuk, hvor de vandt bronze til glæde for borgmesteren, og i den forbindelse inviterede borgmesteren futsalholdet til fælles fejring i byrådssalen.

image

K-1933's U18 pigehold i futsal vandt bronze under grønlandsmesterskaberne i Nuuk, og i den anledning har borgmesteren inviteret bronzevinderne.

- Det gør os altid stolt, når der spilles på vegne af vores kommune, ligesom at vi er stolte over U18 futsalpigernes bronzemedalje fra mesterskaberne; jeg er utrolig stolt over, at I er de første som bringer medalje med hjem på på vegne af K-1933's pigehold i futsal. Selvom nogle af pigerne er meget unge, er de meget talentfulde allerede og det blev der lagt mærke til, derfor ønsker jeg dem god vind og gode resultater i deres sportsgren fremover. Jeg vil også gerne takke de utrættelige trænere for, at blive ved med at træne de unge og ikke mindst forældre og familier, mange tak, siger borgmester, Stine Egede.

Under grønlandsmesterskaberne i U18 futsal var der flere spillere, som man lagde særlig mærke til. Der var flere fra K-1933, som blev udvalgt til forskellige titler; en blev udvalgt til årets hold, en blev til årets målmand, en blev udvalgt som årets fighter og en blev kåret som årets spiller. De havde også kampens spillere under mesterskabet.

Mandag d. 17. juni inviterede borgmesteren bronzevinderne til fællesskab i byrådssalen.

Udgivet d. 18. juni 2024