Oplysningsbrev om manglende renholdelse

Kommune Kujalleq har registreret at der flere steder i Qaqortoq og Narsaq fremstår manglende renholdelse af kommunens udearealer. Se pdf af billeddokumentation og markerede områder.

image

Er du ejeren til genstandene skal du indenfor nedenstående frist, fjerne genstandene eller kontakte teknisk forvaltning i Qaqortoq eller Narsaq, som noterer ejerforholdene og aftale en ny placering. Når fremlysningsperioden er overskredet kan kommunalbestyrelsen bortskaffe genstandene, hvor ejerforhold ikke kendes, uden erstatning til tidligere ejere.

I henhold til Inatsisartut lov om beskyttelse af miljøet, lovbekendtgørelse  nr. 4 af 17. februar 2022, forstår kommunalbestyrelsen bortskaffelse af affald og afgører om et stof eller en genstand kan betragtes som affald.

Fremlysningen starter torsdag den 20.06.24 og slutter d. 04.07.2024 (14 dage).

Når fremlysningsperioden er slut, vil kommunen fjerne, bortskaffe og evt. sælge de fremlyste genstande, uden erstatning til den tidligere ejer.

Se PDF mappen for fremlysninger ved at klikke her. Der er også en fysisk mappe for fremlysninger på forvaltningen i Narsaq og Qaqortoq.

 

Udgivet d. 20. juni 2024