Mindeord om Adolf Silassen

En helt særlig person og kollega, der har berørt så mange af os på måder, som kun de færreste kan, afgik ved døden som 51-årig.

image

Ado bl.a. været Politimand, Butikschef i KNI har i sit liv og som det seneste i sin karriere været ansat i kommunen som administrationschef for Nanortalik og dens tilhørende bygder.

 Ado arbejdede hårdt på at give borgerne og medarbejdere de bedst mulige vilkår, han var en uundværlig del af kommunen, og hans bidrag vil blive husket og værdsat i lang tid fremover.

Selvom vi nu står tilbage med en følelse af tab og sorg, er vi også fyldt med taknemmelighed. Taknemmelighed for den tid vi fik sammen med Ado og for de mange minder, vi vil bære med os resten af vores liv. Vi er blevet bedre mennesker ved at kende ham, og det er en arv, der vil leve videre i os alle.

Der var altid noget særligt ved Ado. Måden han lyttede opmærksomt på, når nogen havde brug for at tale, og måden han altid fandt de rette ord til at trøste eller opmuntre. Ado havde en sjælden evne til at se det bedste i mennesker, sprede glæde, sørge for andre mennesker og i det hele taget var han til at stole på.

Ado var også kendt for sin venlighed, humor, som vi alle kommer til at savne.

På vegne af kommunalbestyrelsen giver min dybeste medfølelse for Ados børn og hans nærmeste for tabet af ham.

Borgmester, Stine Egede.

Udgivet d. 20. juni 2024