Administrative ledere i Kommune Kujalleq har afholdt seminar om forandringsledelse

Forvaltnings- og fagcheferne i Kommune Kujalleq har lige afholdt et produktivt seminar om forandringsledelse.

image

 

Lørdag og søndag har forvaltnings- og fagcheferne i Kommune Kujalleq afsluttet uge 15 med et seminar om forandringsledelse.

Ledelse af forandringer i en organisation involverer ikke kun den øverste ledelse. Det er vigtigt at have fokus på ansvaret i alle ledelsesniveauer. På seminaret har vi haft fokus på vores forvaltningernes målsætninger, vi har delt vores erfaringer med at implementere forandringer og er blevet undervist i hvad vi skal være opmærksomme på i forhold til indvirkning på medarbejdere og på betydningen af kommunikation i vores egen ledelsesstil , siger kommunaldirektør Tine Pars.

Forandringsværktøj er nødvendige, hvis man er i politisk ledet arbejdsplads, hvilket er et centralt tema i forbindelse med seminar.

- Vi har foretaget administrative ændringer i henhold til kommunalbestyrelsens ønske om forandring i administrationen, og ud fra vores standpunkt i processen er jeg tilfreds med vores seminar om forandringsledelse, ligeledes har seminaret ført til nye virksomhedsmål, siger Tine Pars.

Forvaltnings- og fagchefer deltog ved seminar 13.- og 14. april i Qaqortoq forsamlingshus.

Udgivet d. 15. april 2024