To forvaltninger skal mødes for, at styrke samarbejde

Socialforvaltningen, forvaltningen Dagtilbud, Uddannelse, Arbejdsmarked og Kultur samt udvalgsmedlemmer skal mødes med det formål, at styrke deres samarbejde.

image

Mødet, der vil afholdes d. 8. marts vil omhandle, hvordan man kan effektivere og koordinere det daglige arbejde bedst muligt.

- Der er mange arbejdsopgaver i socialforvaltningen, som har mange berøringsflader med Dagtilbud, Uddannelse, Arbejdsmarked og Kultur  forvaltningens opgaver. Under mødet skal vi tale om, hvordan vi koordinere vores samarbejde bedre. Jeg glæder mig til, at vi skal mødes, og man når jo mere, jo flere hænder der er til at løfte opgaven, siger Nielsine Petersen, socialforvaltningschef.

Under forvaltningernes møde vil der blandt andet tales om familierådslagning, tidlig indsats, hvordan man kan samarbejde med Nakuusa og Nakuusaaqqat, hvordan man kan samarbejde omkring børn med specielle behov med hensyn til skolerne og skolepasning.

Socialudvalget og Dagtilbud, Uddannelse, Arbejdsmarked og Kultur - og fritidsudvalget skal efter planerne på besøgsrejse til bygerne i uge 15 og 16.

Udgivet d. 06. marts 2023